Referat: Månsarps IBK B - Jönköpings IK Utveckling B

Ett fall framåt, får man ändå kalla matchen ikväll mot JIK B.
Vi är för det första lite bättre bemannade i vår trupp.
Sedan börjar också våra nya killar hitta in i spelet mer och mer.

Vi börjar 1:a perioden bra, har bud på mål, och det kanske t o m borde varit ledning.
Men JIK visar att när de får chanser är de mer distinkta. 0-1 03:23 och 0-2 04:16, 2 mål på 3 skott.
Nu blir man ju lite rätt att vi ska klappa ihop. Men vi håller uppe det bra.
JIK tar en timeout 11:47 i första redan, då de troligtvis inte var nöjda hur de tacklade sin ledning.
Innan perioden är slut gör vi 1-2 genom Adam Larsson, framspelad av Max Frohlund, paus 1-2

Andra perioden är jämn, och våran bästa tycker jag. Vi får en utvisning som vi denna gång inte släpper till något mål på.
Efter detta får vi mer energi, och Richard Crona gör 2-3.
16:26 gör Simon Hemberg 3-3. Välförtjänt, då vi som sagt gjort mycket bra i perioden.
Tyvärr går vi ner oss något byte senare, eller så kanske det är JIK som höjer tempot
Hursomhelst 3-4, tid 17:31.
Vi har bud på mål igen efter det. Men kanske lite oskicklighet i avslutningslägena gör att JIK behåller sin ledning

I tredje så orkar vi inte mobilisera som vi vill. Vi har dock några chanser, bl a någon ramträftt, men bollen vill inte in mer för vår del.
JIK går ifrån till 3-6 till slut. Vi tar en timeout och tar ut MV sista 2 minuterna, men utan resultat.
Blev ju lite speciellt att spela hemmamatch i idrottshuset som är JIK:s arena, men förutsättningarna är vad de är.

Det som var väldigt kul och se var att vi verkligen kämpar matchen igenom. Även när tekniken sviker, så ser vi till att jobba så mycket så möjligt i våra byten.
Får de nya killarna bara finslipa tekniken lite, så kommer detta bli framåt.
Skotten slutar 26-41, efter att ha varit jämnt i de 2 första.